Over Ons

De Schieter | sportprijzen & drukwerk
De Schieter is een begrip in midden Nederland wanneer het om sportprijzen en graveerwerkzaamheden gaat. De historie gaat terug tot 1980 toen het bedrijf in Austerlitz van start ging.
Momenteel is het bedrijf in een fraai winkelpand aan de Buys Ballotlaan in Soesterberg gevestigd en beschikt over de meest uitgebreide collectie sportprijzen in de regio.
Sinds 2018 is De Schieter onderdeel geworden van grafischburo ED, waarmee naast het brede assortiment in sportprijzen, trofeeën en graveerwerkzaamheden, deze is uitgebreid met grafische vormgeving en verzorging van druk- en printwerk in de meest brede vorm; van visitekaartje tot spandoek, van (auto)belettering tot bedrukte panelen.
Voor meer informatie kunt u onze website www.grafischburo-ED.nl bezoeken. 

Webshop
Naast onze uitgebreide collectie in de winkel, is in 2018 ook gestart met onze webshop voor groter bestelgemak. Van huis uit kunt u onze collectie online bekijken en desgewenst uw bestelling plaatsen, maar uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel.
De Schieter sportprijzen & drukwerk is een onderdeel van grafischburo ED. Uw financiële afhandeling doet u dan ook met grafischburo ED.


 
De meest recente versie van de algemene voorwaarden kunt u hier downloaden:
Ondersteuning > Algemene voorwaarden

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein